Andere toffe cupsites

14 augustus 2017 · Er zijn weinig onafhankelijke Nederlandse menstruatiecupsites. Daarom deel ik hier een lijstje met mijn fijnste informatiebronnen.

· ·

→ lees het hele bericht

Print je eigen period positive-stickers!

2 augustus 2017 · Ongesteldheid is nog steeds een taboe, wat volgens ons verbroken mag worden. Daarom ontwierp Nynke deze stickers.

· · · ·

→ lees het hele bericht

Monki + Lunette = nieuwe cup!

18 juli 2017 · De Zweedse kledingwinkel Monki heeft samen met het Finse merk Lunette een tijdelijke samenwerking. Hierbij hebben ze onder andere een limited edition knalroze menstruatiecup op de markt gebracht samen met andere producten, veelal kleren, omtrent het topic menstruatie. De cup is €25 en is in de maten 1 en 2 verkrijgbaar.

· · · ·

→ lees het hele bericht

Cupkiezer maakt het makkelijk om een ...

12 juli 2017 · Ook de twee oprichters van cupkiezer.nl vonden het jammer dat ze niet eerder van de magische cups hadden gehoord. De menstruatiecupkiezer is een simpele quiz om een menstruatiecup te vinden die bij jouw lichaam past.

·

→ lees het hele bericht

De mooiste menstruatiecups (glitter!)

· Wist jij dat er glittercups bestaan? Hoe de cups eruit zien maakt voor het gebruik niet uit, maar waarom zou je geen glitter- of regenboogcup nemen als die optie er is? Hier op een rijtje de drie mooiste menstruatiecups.

· · · ·

→ lees het hele bericht

De cupervaring van Lian

23 juni 2017 · Lian (27) gebruikt bijna 5 jaar een Lady Cup en is nu bij haar tweede cup aangekomen, omdat ze de eerste tijdens het reinigen had laten smelten. Voordat ze overging op een menstruatiecup gebruikte ze ongeveer 576 tampons per jaar.

· · ·

→ lees het hele bericht

Alternatieve menstruatieproducten

22 juni 2017 · Tampons en maandverband zijn gebruikelijke producten maar wist je dat er veel meer opties zijn? Ik kwam hier zelf pas achter toen ik me ging verdiepen naar aanleiding van cupkiezer.

· · · · · · ·

→ lees het hele bericht