Disclaimer

Voor je de test doet, nog even een disclaimer.

Wij zijn geen dokters. We hebben alleen veel verstand en ervaring met menstruatiecups. Uiteraard hebben we niet alle modellen getest omdat niet alle cups geschikt zijn voor elk lichaam. Als je vragen over cups hebt die specifiek om jouw lichaam gaan, ga dan naar je dokter.

 

Alle uitslagen zijn gebaseerd op een gemiddelde. Daarom moet je ook de vragen beantwoorden met jouw gemiddelde, dus bijvoorbeeld hoe de heftigheid van je menstruatie niet baseren op de ergste dag. Op die dagen moet je de cup vaker legen.

 

Hoe werkt de Cupkiezer?

Door middel van je antwoorden worden er verschillende cups uit de lijst gefiltert. In principe zouden alle cups die overblijven geschikt zijn voor jouw lichaam, maar zeker als je veel “gemiddeld” hebt geantwoord houd je dan een hele lange lijst over. Daarom hebben we nog een extra filter toegevoegd die maar drie cups laat zien, gefilterd op de diameter van de cup in verband met je leeftijd en op het gemiddelde van de resultaten. 

De links naar de webshop kunnen partnerlinks zijn, dit betekent dat als jij een aankoop doet via onze site wij een percentage krijgen van die webshop. Dit kost jou niks extras, maar zo kunnen wij wel de site onderhouden.
Cups met partnerlink hebben geen invloed op de resultaten van de quiz. Wel linken we eerder naar een partnerwebshops als meerder webshops dezelfde menstruatiecup aanbieden.

 

 

We proberen iedereen te helpen en mocht je vragen of opmerkingen over de quiz/vraagstelling hebben stel ze! Maar we kunnen niet iedereen persoonlijk helpen. Daar is de quiz en de FAQ al voor. Je kunt wel op twitter (@cupkiezer) een bericht sturen of mailen: cup@cupkiezer.nl

Wil je reageren op dit bericht? Kom in onze gesloten Facebookgroep!