Disclaimer

Voor je de test doet, nog even een disclaimer.

Wij zijn geen dokters. We hebben alleen veel verstand en ervaring met menstruatiecups. Uiteraard hebben we niet alle modellen getest omdat niet alle cups geschikt zijn voor elk lichaam. Als je vragen over cups hebt die specifiek om jouw lichaam gaan, ga dan naar je dokter.

Alle uitslagen zijn gebaseerd op een gemiddelde. Daarom moet je ook de vragen beantwoorden met jouw gemiddelde, dus bijvoorbeeld hoe de heftigheid van je menstruatie niet baseren op de ergste dag. Op die dagen moet je de cup vaker legen.

Hoe werkt de Cupkiezer?

Door middel van je antwoorden worden er verschillende cups uit de lijst gefiltert. In principe zouden alle cups die overblijven geschikt zijn voor jouw lichaam, maar zeker als je veel “gemiddeld” hebt geantwoord houd je dan een hele lange lijst over. Daarom hebben we nog een extra filter toegevoegd die maar drie cups laat zien, gefilterd op de diameter van de cup in verband met je leeftijd en op het gemiddelde van de resultaten. 

De links naar de webshop kunnen partnerlinks zijn, dit betekent dat als jij een aankoop doet via onze site wij een percentage krijgen van die webshop. Dit kost jou niks extras, maar zo kunnen wij wel de site onderhouden.
Cups met partnerlink hebben geen invloed op de resultaten van de quiz. Wel linken we eerder naar een partnerwebshops als meerder webshops dezelfde menstruatiecup aanbieden.

We proberen iedereen te helpen en mocht je vragen of opmerkingen over de quiz/vraagstelling hebben stel ze! Maar we kunnen niet iedereen persoonlijk helpen. Daar is de quiz en de FAQ al voor. 

Hoe werken samenwerkingen?

Een samenwerking betekent dat een (cup)bedrijf ons betaalt in de vorm van een product of in de vorm van geld. Alles wat we schrijven is nog steeds 100% onze mening. Dus als we slechte punten aan een cup ervaren, schrijven we dat ook zeker op. Dit geven we ook aan in onze voorwaarden voordat we een samenwerking aangaan met een bedrijf. Transparantie is bij Cupkiezer heel belangrijk, belangrijker dan een samenwerking. Het enige wat een verschil maakt is dat we dan eerder over een product schrijven, omdat we die cup opgestuurd krijgen (wat geen garantie is voor een blogpost) of omdat we een samenwerking aangaan.

Wil je samenwerken? Mail dan naar: webshop@cupkiezer.nl

Affiliate link

De blogposts en quiz kunnen parnterlinks bevatten. Dit betekent dat als jij via die link iets koopt, wij een percentage (3 tot 8%) ontvangen van jouw aankoopt. Dit kost jou niks extra’s, maar daarvan kunnen wij wel de site onderhouden. Menstruatiecups met partnerlink hebben geen invloed op de resultaten van de quiz. Wel linken we eerder naar een partnerwebshops als meerdere webshops dezelfde menstruatiecup aanbieden.

Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!