Hoe werkt de Cupkiezer?

gepubliceerd op 17 augustus 2017 door Nynke

Door middel van je antwoorden worden er verschillende menstruatiecups uit de lijst gefilterd. In principe zouden alle cups die overblijven geschikt zijn voor jouw lichaam. Hoeveel cups dit zijn verschilt, maar zeker als je veel “gemiddeld” hebt geantwoord houd je een hele lange lijst over. Daarom hebben we nog een extra filter toegevoegd die maar drie cups laat zien, gesorteerd op- of aflopend op de lengte van de cup in combinatie met jouw baarmoedermondhoogte of je leeftijd. Je kunt kiezen om nog meer cups te bekijken als die er zijn.

De links naar de webshop kunnen partnerlinks zijn, dit betekent dat als jij een aankoop doet via onze site wij een percentage krijgen van die webshop. Dit kost jou niks extra’s, maar daarvan kunnen wij wel de site onderhouden. Daarom zijn we heel blij als jij via onze site (met cookies) een cup bestelt. 💖

Menstruatiecups met partnerlink hebben geen invloed op de resultaten van de quiz. Wel linken we eerder naar een partnerwebshops als meerder webshops dezelfde menstruatiecup aanbieden.


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!