Nieuwe cup: Keela Cup met een speciaal steeltje

gepubliceerd op 2 januari 2018 door Nynke

Bijna alle cupgebruikers zijn het met elkaar eens: ze willen nooit meer zonder hun cup. Maar ook zijn ze het eens dat het in het begin lastig was. Voor alle nieuwe gebruikers hebben we goed nieuws! Er is een speciale cup voor jou: de Keela Cup.

Voor nieuwe gebruikers is het eruit halen wel het moeilijkste gedeelte. Ik hoor vaak dat nieuwe gebruikers bang voor het eruit halen zijn, bang dat ze hun cup “kwijt raken”. (Dit kan echt niet gebeuren! Wees maar niet bang.) Maar het is zeker in het begin niet makkelijk. Hier bedacht de maker van de Keela Cup wat op! Een speciaal steeltje, die het vacuüm verbreekt als je er aan trekt. Het steeltje zit aan de bovenkant van het cupje vast, waardoor je de menstruatiecup kunt verwijderen zonder dat je de cup zelf hoeft vast te pakken. Ideaal!

Kickstarter

Het enige nadeel is dat de cup nog niet gefabriceerd is. Ze hebben mensen nodig die het project steunen. Dus als jou dit wel wat lijkt, ga snel naar hun Kickstarter en doneer! Daar vind je ook nog veel meer uitleg en animaties hoe de cup precies werkt.

Edit 16-01-’18: Ze hebben hun doel gehaald, dus ze worden sowieso gemaakt! Je kunt nog wel doneren zodat ze sneller/beter gemaakt worden. En dan heb je als een van de eerste de nieuwe menstruatiecup!

Bekijk de Kickstarter

 

 


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!