Printable: Poster met informatie over de menstruatiecup #POESLIEF

gepubliceerd op 8 maart 2020 door Nynke

Wil je helpen met de bekendheid van de menstruatiecup vergroten? Print dan deze poster en hang hem bijvoorbeeld in de wc van je school of sportclub. Op die manier kunnen meer mensen een geïnformeerde keuze maken. In plaats van dat ze er, net als ik, pas na hun vijfentwintigste achterkomen dat de cup bestaat.

Download de menstruatiecup-poster #poeslief

Poster met de tekst #Poeslief. De menstruatiecup: lief voor jou en lief voor het milieu.

Over de ontwerper van de poster

De poster is ontworpen door Aphque.

Aphque heeft redactie en mediaproductie gestudeerd en is zich daarna vooral gaan focussen op online video. In haar vrije tijd was ze wel bezig met het ontwerpen van geboortekaartjes, uitnodigingen en boekjes in opdracht van vrienden en kennissen, maar pas toen ze aan de slag ging als InDesign docent laaide het vlammetje voor design echt op. Inmiddels is ze bezig met een posterproject voor de gemeente en maakt ze in haar vrije tijd nog steeds met liefde ontwerpen voor vrienden.

Ben je op zoek naar meer printables? In onze perskit vind je er nog meer.

Mock-ups van de poster:

Brochure psd created by rawpixel.com – www.freepik.com

Poster psd created by antonioli via www.freepik.com


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!