menstruatiedisk informatie website

menstruatiedisk.nl – voor al je disk informatie!

gepubliceerd op 7 oktober 2022 door Nynke

Met trots lanceer ik www.menstruatiedisk.nl – een zusterproject van Cupkiezer!

 
Als vrouwelijke webdeveloper hoop ik met dit project mijn steentje bij te dragen aan het doorbreken van het menstruatie-taboe. Net als dat Cupkiezer dat ook doet.

Het is een passie-project, ik verkoop niks. Ik vind het belangrijk dat deze informatie op een toegankelijke manier beschikbaar is, zodat iedereen een goed geïnformeerde keuze kan maken in menstruatieproducten. 

Menstruatiedisk

De menstruatiedisk is een onbekend product, wat zeker eens in de spotlight mag staan! De disk is herbruikbaar, gaat 5+ jaar mee en heeft onwijs veel inhoud. Perfect voor mensen die veel menstrueren. Behalve dan… dat die vaak niet weten dat het bestaat.

Nieuwsgierig? Maak kennis met de disk op menstruatiedisk.nl.

Menstruatie mag geen taboe zijn, daarom heb ik mijn best gedaan de website er zo uitgesproken mogelijk uit te laten zien. Inclusief heldere visuals.

Ik zou het zeer waarderen als je de website zou willen delen. 
Ook jouw feedback is meer dan welkom. 


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!