Print je eigen period positive-stickers!

gepubliceerd op 2 augustus 2017 door Nynke

Ongesteldheid is nog steeds een taboe, wat volgens ons verbroken mag worden. Ongeveer de helft van de mensheid heeft een menstruatie (gehad) dus waarom is het nog steeds iets waar je niet openbaar over praat? Met dat idee ontwierp Nynke deze stickers.

Laat zien dat menstruatie heel normaal is met deze stickers!

Laat zien dat menstruatie heel normaal is met deze stickers!

Je kunt deze stickers zelf maken! Op Nynkeks blog lees je hoe je zelf transparante stickers enย stickers met een witte ondergrond kan printen. Download de gratis printable en laat zien dat jij #teamcup bent ๐Ÿ™‚

Download period positive-stickervel

 


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!