Meluna Shorty XL

Andere toffe cupsites

gepubliceerd op 14 augustus 2017 door Nynke

Veel informatiesites over menstruatiecups zijn ook webshops of zelfs van menstruatiecupfabrikanten, waardoor ik het moeilijk vind ze te geloven. Dat is een van de redenen dat we Cupkiezer begonnen zijn. Omdat we een Nederlandse onafhankelijke informatiebron misten, die niet klakkeloos de informatie van menstruatiecupfabrikanten gelooft en overneemt.

Er zijn natuurlijk wel goede menstruatiecupsites! De meeste zijn echter wel in het Engels.

Groepen over menstruatie(cups)

Als je vragen of enthousiast over menstruatiecups bent zijn Facebookgroepen en fora fijne plekken om gelijkgestemden te vinden.

Nederlandse menstruatiecupsites

  • Menstruatiecup-info.nl – Beetje ouderwets design maar best wat informatie en een goede lijst met verkooppunten in Nederland en België. Er staat dat de site uit 2005 komt, dus dan is het een van de pioniers!

Engelse menstruatiecupsites


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!