menstruatiecup

Deel jouw cupervaring

gepubliceerd op 20 mei 2019 door Nynke

Om de week verschijnt er op zondag een interview met een cupgebruiker online. Over de positieve en de negatieve kanten van de menstruatiecup. En alles daartussenin.

Échte ervaringen

We zijn benieuwd naar échte ervaringen. Niet alleen de super lyrische, levensveranderende ervaringen die de cupfabrikanten ons vertellen.
Ja, er zijn gebruikers die gelijk de juiste cup vinden en daardoor minder last van hun menstruatie hebben. Sommige ervaren minder krampen en sommige vergeten daardoor zelfs dat ze ongesteld zijn!

Maar niet iedereen vindt gelijk de juiste cup of ervaar minder krampen. Laat ik het nog “erger” maken, misschien is de menstruatiecup wel helemaal niks voor jou! En juist door de dingen te delen die “mis” kunnen gaan, kunnen anderen leren!

Daarom zijn we benieuwd naar jouw cupervaring!

Jouw cup-verhaal delen?

Wil je vertellen over jouw cupervaring? Vul dit formulier in en dan werken wij een interview uit! We zijn benieuwd naar alle verhalen. Van nieuwe gebruikers en ervaren gebruikers, positieve maar ook de negatieve ervaringen.

Wat houdt het interview in?

Je vult het formulier in. Wij werken daarna het interview uit, nemen contact met je op om het proef te lezen voordat we het publiceren en vragen vrijblijvend om een foto.

Als je liever anoniem wilt blijven, kun je een pseudoniem gebruiken en dan kiezen wij een stockfoto uit. Op die manier kun je wel je menstruatie-verhaal delen, maar hoeft niet iedereen te weten dat jij het bent. Maar als je daar geen problemen mee hebt, is dat ook helemaal goed. Jouw verhaal, jouw wensen.

Lees de cupervaringen

Menstruatie normaliseren

Juist door over menstruatie te praten, schrijven en te lezen wordt het steeds normaler. Er heerst nog steeds een taboe rondom menstruatie. Kijk maar eens wat er gebeurt als je over de menstruatiecup vertelt aan een grotere groep. (Spoiler: hoogst waarschijnlijk krijg je “iewl” reacties.) Dit willen wij verbreken. En door jouw cupervaring te delen, help je daarin mee. 🙂


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!