Menstruatiefestival: Bloody Sunday Afternoon

gepubliceerd op 27 september 2017 door Nynke

Zondag 8 oktober is uitgeroepen tot Bloody Sunday Afternoon. In Utrecht vindt als onderdeel van de Duurzame Week Utrecht dan een heus menstruatiefestival plaats. Dus als je nog meer informatie ergens over wilt, of gewoon benieuwd bent kom dan zeker langs. Cupkiezer is er uiteraard ook aanwezig 🙂

Wat is Bloody Sunday Afternoon?

Bloody Sunday Afternoon biedt menstruatie-inspiratie van de bovenste plank. Test je kennis tijdens een interactieve quiz. Verbaas je over de wonderlijke historie van menstruatieproducten. Verdiep je in de bloedstollende facts & figures: want hoeveel menstruatieproducten gooi je weg in je leven? Waar worden maandverband en tampons eigenlijk van gemaakt? Welke alternatieven zijn er? En wat gebruikten we vroeger eigenlijk?

Het exacte programma volgt nog. Maar noteer vast met rood in de agenda: Zondag 8 oktober. Bloody Sunday Afternoon. Van 12.00 tot 18.00 uur in In De Ruimte, Oudegracht 230 aan de werf in Utrecht. M/V/X: iedereen is welkom. Een kaartje kost vijf euro (inclusief gratis koffie en thee).

Kaartjes bestellen kan via duurzameweek.nl. Zie ik je daar?


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!