Cupkiezer in live testfase

gepubliceerd op 4 oktober 2017 door Nynke

Jeej, na lang ” geheim” testen hebben we de Cupkiezer geoptimaliseerd en staat hij live!! Dus niet meer geheim testen, maar iedereen is welkom! We zijn nog wat met de vormgeving aan het spelen, maar de quiz werkt zoals hij moet.

Wij willen alle testers heel erg bedanken! <3 Zonder jullie opmerkingen en kritiek was Cupkiezer nooit zo gebruiksvriendelijk geworden. Maar we staan altijd open voor meer (opbouwend) kritiek! Echt, wees eerlijk! Maar vergeet niet dat we dit als twee vrijwilligers maken. 🙂

💛 Superbedankt:

Suuz, Anne-fleur, Marjolein, Veerle, Marike, Leonie, Ratna, Sytske, Suzanne, Veerle, Milou, Michelle, Esmee, Eline, Anne, Noortje, Marlijn, Merel, Willeke, Annet, Ilke, Sanne, Kirsten, Merel, Mariska, Wietske, Anke, Tamara, Katrein, Marian, Martine, Agnes, Laura, Emma, Femke, Ilona, Marieke, Jiske, Lianne, Marthe, Caroline, Shannen, Phaedra, Mandy, Kirsten, Janneke, Marysia, Corina, Anne, Vera, Jolanda, Charlotte, Saar, Eva, Jess, Sanne, Sterlina, Lore, An, Liesbeth, Sophie, Phylicia, Joyce, Itske, Barbara, Fallon, Jakobien, Marilotte, Beau, Sanne, Regina, Pim en jij!

Zonder jullie waren we nu niet zo ver gekomen. We hebben alle opmerkingen proberen door te voeren.


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!