Kruidvat gaat de OrganiCup verkopen

Etos verkoopt de OrganiCup menstruatiecup

gepubliceerd op 29 maart 2019 door Nynke

Goed nieuws voor de cup-bekendheid. Want er is nog een winkelschap waar de menstruatiecup komt te liggen, namelijk die van de Etos!

Menstruatiecup OrganiCup in de schappen bij Etos drogist
Menstruatiecup OrganiCup in de schappen bij Etos

De OrganiCup lag al bij de Kruidvat in de schappen, maar nu ook bij de Etos. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat menstruatiecups bij de supermarkt komen te liggen, en of dat ook dit merk zal zijn. Tot nu toe is de OrganiCup de enige cup die bij grote ketens wordt verkocht. Meer verkooppunten weten? Check ons winkeloverzicht.

Bestel de cup online op etos.nl

De OrganiCup A & B ligt bij de Etos

De menstruatiecup die bij de Etos in de schappen ligt is van het merk OrganiCup. Er zijn twee maten: A (kleiner) en B (groter).

Op de verpakking staat dat A geschikt is als je nog niet vaginaal bevallen bent. En B voor als je wel vaginaal bevallen bent, maar wij vinden dat te kort door de bocht. Elk lichaam is anders en wij vragen in onze menstruatiecupquiz ook niet of je bevallen bent omdat elk lichaam anders werkt en uniek is. Daarom baseren wij het model cup liever op de dingen die je wel kunt meten, in plaats van gemiddelden van andere gebruikers. Zoals heftigheid van je menstruatie en je baarmoedermondhoogte.

Welke menstruatiecup?

Wil jij weten welke menstruatiecup bij jouw lichaam past? 
Doe dan onze cupquiz.

Persoonlijke ervaringen OrganiCup?

Lees persoonlijke ervaringen van gebruikers met de OrganiCup


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!