Cupkiezer testers gezocht

Quiztesters gezocht!

gepubliceerd op 2 september 2017 door Nynke

Het duurde iets langer dan we hoopten, maar de Cupkiezer is bijna live! Voordat we voor iedereen live gaan, willen we de quiz eerst goed testen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Wil jij wel helpen met testen? Graag! Mail dan naar testen@cupkiezer.nl
Het maakt niet uit of je al een cup hebt, maar vermeld het er wel even bij. De Cupkiezer is geoptimaliseerd voor mensen die nog nooit een menstruatiecup hebben gebruikt. Maar ook tips en opmerkingen van meer ervaren cupgebruikers zijn superwelkom!


One Response

  1. […] op verschillende plekken (onze site, social media, fora en Facebookgroepen) of mensen alvast de quiz wilden testen. Dit leverde 72 testers op! Ik ben er nog niet over uit of mensen misschien dachten dat ze gratis […]