Twee cups vergelijken?

gepubliceerd op 16 mei 2019 door Nynke

Cupkiezer’s cupcollectie begint steeds groter te worden. Het begon allemaal bij één Meluna Shorty en we zitten nu op 30+ cups. Heel tof! Dus als jij vergelijkingen tussen twee cups wilt zien, kom in onze Facebookgroep of stuur ons een berichtje!

Waarom hebben jullie zoveel cups nodig?

Door de cups in ons bezit te hebben kunnen we ze zelf opmeten en voelen. In plaats van de informatie uitgaan die het cup-bedrijf stuurt. Vooral de hardheid is echt iets wat je niet kan bepalen door er over te lezen, omdat er alleen “hard”, “gemiddeld” of “zacht” bij staat. En dat is echt een mening heb ik gemerkt, want sommige “harde cups” zijn zachter dan andere “gemiddelde cups”. Plus het feit dat de cup wel zacht kan zijn, maar als de rand hard is, heb je nog een hele andere draag-ervaring.

Alle ClariCups op en rij

Wil jij een vergelijking zien tussen twee cups in onze collectie? Kom in onze Facebookgroep of stuur ons een berichtje!


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!