De FUN CUP menstruatiecup

Nieuwe cup: De FUN cup

gepubliceerd op 23 februari 2018 door Nynke

Het bedrijf FUN FACTORY, ken je wellicht van hun seksspeeltjes. Om hun lijn uit te breiden besloten ze ook menstruatiecups toe te voegen aan hun assortiment: de FUN CUP. Op zich een logische stap, want ze weten al alles van de anatomie van de vagina. Zo heeft de cup ook een andere vorm dan ik gewend van menstruatiecups ben. Het ziet er logischer uit, alsof het beter past.

Ik heb de menstruatiecups niet getest, maar ik ben wel heel benieuwd! Het lijkt me dat je ze maar op één manier kan dragen, in tegenstelling tot de reguliere cups die geen voor- of achterkant hebben. Heb jij hier ervaring mee? Laat het ons weten!

Edit: Ik heb ze ondertussen wel getest. Lees mijn ervaring hier!

Er zijn twee modellen: maat A en maat B. Maar ze verkopen ze ook samen, zodat je zelf kan testen welk model beter voor jou werk. Maar je kunt ze ook allebei gebruiken, de grotere op de zwaardere dagen en de kleinere op de lichte.

Maat A

  • 5,3 cm
  • Ø 4 cm
  • 20 ml
  • medisch siliconen

Maat B

  • 5,8 cm
  • Ø 4,3 cm
  • 30 ml
  • medisch siliconen

Voordelen van een FUN menstruatiecup

  • Genderneutrale verpakking en kleuren (geen heel vrouwelijke kleuren).
  • Beste pasvorm (zeggen ze zelf) door hun jaren ervaring.

Je kunt de menstruatiecups van FUN kopen bij bol.com


Wil je reageren op dit bericht of wil je persoonlijk advies? Kom in onze besloten Facebookgroep!